Monoblok Zwembad

Monoblok Zwembad

Snelle plaatsing

SEE MORE
Bouwkundig Zwembad

Bouwkundig Zwembad

Vrijheid in afmetingen en afwerking, ook overloop

SEE MORE
Zwembad Techniek

Zwembad Techniek

Energie besparend, chloorvrij, domotica

Kleuren, terras, poolhouse, afwerking

Kleuren, terras, poolhouse, afwerking

Bijna alles is mogeloijk !

SEE MORE
Zwembad integratie

Zwembad integratie

Integreerbaar in elke tuin, ook totaalprojecten

Zwembad aanleg en afwerking

Zwembad aanleg en afwerking

Perfecte afwerking

U droomt van het onmogelijke?

U droomt van het onmogelijke?

Bijna alles kan op zwembadvlak

Beton Zwembad/Zwemvijver

Een bouwkundig zwembad of zwemvijver aanleggen is niet alleen de oudste vorm om een zwembad te maken, ook is het een degelijke en duurzame oplossing, lees, indien gemaakt volgens de regels van de kunst. Een volledig gegoten, gewapend zwembad met chloor bestendige beton is de beste oplossing in dit geval. Opmetsen is minder duurzaam. Binnenbekleding kan zijn: beton zelf , liner, polyester, betegeling met mosaïk of natuursteen. Dit laatste kan omdat er nieuwe, meestal epoxy gebaseerde lijmen beschikbaar zijn. Je kiest voor een dergelijk zwembad als je specifieke afmetingen, afwerkingen en meer exclusiviteit wenst... en minimaal 1 maand de tijd hebt...

Lees hier meer over betonnen zwembaden/zwemvijvers

Monoblok Zwembad

Een monoblock zwembad (of kuip) is de snelste manier om een zwembad te installeren. Deze zwembaden worden in 1 stuk gemaakt door middel van lamineren. De gebruikte materialen waaruit deze gemaakt zijn zijn meestal polyesters/epoxy harsen versterkt met glasvezel. Deze baden zijn kwetsbaarder tijdens transport of plaatsing, maar eens geplaatst en aangevuld met gestabiliseerd zand, evenwaardig aan een volledig gegoten betonnen zwembad. Enig nadeel u bent beperkt in de afmetingen, vorm en afwerking. Een dergelijk type zwembad kies je meestal voor de snelle plaatsing, wij doen een volledige plaatsing en afwerking binnen de de 5 werkdagen!

Lees hier meer over monoblok zwembaden aanleg

Zwembad techniek

De kwaliteit en goede werking van een zwembad wordt grotendeels bepaald middels de gekozen techniek. Zo kan een geïntegreerd rolluik ervoor zorgen dat er minder warmte ontsnapt en dat het zwembad veilig is afgesloten. De pompen en waterbehandeling zorgt voor een proper en gezond water. Als ontsmetting wordt nog meestal Chloorchemie toegepast maar andere opties zijn mogelijk. Chloorvrij zwemmen wint aan populariteit, ook toepasbaar voor zwemvijvers of vijvers.  Er zijn genoeg volwaardige alternatieven op de markt ter vervanging van Chloor. Verder wint domotica integratie, alarmfuncties en zwembadsturing via Smartphone aan populariteit.

Druk hier voor een overzicht van Zwembad technieken

Wij bouwen monoblok zwembaden EN bouwkundige zwembaden / Zwemvijvers op maat,

zowel nieuwbouw als renovatie van zowel binnen- als buitenzwembaden in geheel België!

Info Monoblok Info Bouwkundig/beton Info Zwemvijver Hybride Bio Contacteer ons!

SCROLL TO TOP